Heb jij last van een negatief zelfbeeld en hebben de negatieve gedachten over jouw lichaam en jezelf de overhand? Wil jij een praktisch stappenplan met oefeningen waarmee je gelijk aan de slag kunt? 

Download hieronder voor maar liefst €9,99 jouw guide waarmee je in 4 concrete stappen de negatieve gedachten eindelijk kunt temmen en een positief zelfbeeld creëert! 

Zit jouw hoofd vol met negatieve gedachten over jezelf en jouw lichaam?

Grote kans dat je hierdoor kansen laat liggen om het beste uit je leven te halen! In de twee jaar die ik werk als coach voor vrouwen met een negatief zelfbeeld, is mijn ervaring dat tot nu toe iedere vrouw vastloopt op het niet kunnen veranderen van dat negatieve stemmetje in haar hoofd. 

Stemmetjes die jou laten geloven in aannames die jij over jezelf doet. Misschien herken je er wel een paar?

Je denkt dat alles beter is als je nog een paar kilo afvalt

Het cijfertje op de weegschaal bepaalt hoe je je voelt

Je hebt meer negatieve dan positieve gedachten over jezelf

Eetbuien zijn voor jou wekelijkse kost in combinatie met er enorm van balen hoe je lichaam eruit ziet

Je eigenlijk geen idee hebt hoe je het allemaal aan moet pakken en daardoor precies niets doet?

In plaats van dit stemmetje en de aannames te onderzoeken en ermee om te leren gaan, gaat de focus naar het cijfertje op de weegschaal. Want als deze lager is, dan zal alles beter zijn. Toch?

Helaas werkt dit juist averechts. Download hieronder voor maar liefst €9,99 jouw stappenplan waarmee je de negatieve stemmetjes in je hoofd wel kunt temmen. In deze guide geef ik je een 4-delig stappenplan met daarin praktische opdrachten waarmee je direct zelf aan de slag kunt!

Het online in te vullen werkboek zit boordevol  tips & tricks die jij direct kunt toepassen om een positief zelfbeeld te creëren. Zie hieronder wat er allemaal in zit!

inhoud stappenplan

Dat ziet er goed uit he?! Download het stappenplan door hieronder je op de oranje knop te drukken. Binnen een paar minuten ontvang je hem in je mailbox. 

Waarom dit stappenplan?

Je bent diep van binnen helemaal klaar met die zelfhaat en eetbuien. Non stop ben je met je lichaam en met eten bezig.

“Kan ik wel over straat in deze broek?”

“Heb ik zo nog genoeg calorieën om een croissantje te eten of zal ik nog even extra gaan sporten?”

We hebben allemaal aannames over hoe we eruit zien en welke impact dat op ons leven heeft. Een aanname van mij was bijvoorbeeld: “Als ik slanker ben is alles beter. Dan pas doe ik ertoe”.

Op de foto hiernaast was ik rechts 5kg lichter. Was ik ook gelukkiger? Zeker niet! Integendeel. Ik had alleen maar meer negatieve gedachten over mezelf. Het zou fantastisch zijn geweest als ik in die tijd een stappenplan als deze had gehad waarmee ik die negatieve gedachten kon tackelen!

melany arends

QUOTE

"Super fijne tool die je helpt ontdekken waar gedachtepatronen vandaan komen en hoe ze om te buigen naar het positieve!"

Hoeveel ballen moet jij hooghouden van jezelf?

Voelt het voor jou ook als een dagtaak om te voldoen aan die niet realistische eisen? Dat perfecte lijf, drie keer in de week yoga, het huishouden en als het kan nog even de sportschool in, kinderen van school halen, gezond eten (zelf koken hoor!) en nog iets van een sociaal leven hebben.

Even serieus, hoe dan?!

Het negatieve beeld over jezelf en je lichaam ontstaat en houdt zichzelf in stand wanneer we onszelf vergelijken met dat ideaalplaatje, maar wiens plaatje is dat?!

Durf eens te kijken naar wie je bent los van je lichaam en laat je negatieve gedachten los. Je bent zoveel meer dan een cijfertje op de weegschaal.

Nooit meer elk moment van de dag met eten bezig zijn en jezelf accepteren voor wie je bent?

Na het lezen van het stappenplan

Weet jij waar je gedachten vandaan komen en hoe je ermee om kunt gaan

Heb jij gedachten in kaart gebracht die jij het allerliefste zou willen geloven over jezelf en weet je ook hoe je dat doet

Zit je boordevol inspiratie en fijne energie om te doen waar je gelukkig van wordt! 

Met als extraatje een unieke kortingscode van €30 op een Kickstart Sessie!

Dit is wat anderen erover zeggen!

review
Stappenplan review marlou en sammie
Stappenplan review marlou en sammie
Scroll naar boven