Referenties


“Geweldige life-changing keuze!

De keuze voor dit coachingstraject met Mel heeft mijn leven veranderd. De beste keuze die ik ooit heb gemaakt, een keuze voor mijzelf. Ik kan mij geen betere coach voorstellen dan Mel. Mel is een geweldig mens. Ze heeft een fijne, positieve energie en ze straalt rust. Ze is in staat om jou bewust te laten worden van jouw huidige mindset en denkpatronen, jou op een andere manier te laten denken en jou te laten ontdekken waar jij gelukkig van wordt en energie van krijgt. Ze kan fijne tips geven vanuit haar eigen ervaringen en ontwikkeling en ze laat jou inzien dat jij er mag zijn en van jezelf mag houden. Ze heeft mij zoveel nieuwe energie en inzichten gegeven en ik voel dat dit mij nog zoveel moois gaat brengen. Ik ben iedere dag ontzettend dankbaar voor deze persoonlijke ontwikkeling en ik ben blij deze keuze gemaakt te hebben.
Ik had weinig zelfvertrouwen en een laag zelfbeeld voordat ik startte met mijn coaching traject. Ik had vooral weinig geloof in mijzelf en veel negatieve gedachtes.

Ik ben mij mega bewust geworden van mijn (oude) denkpatronen en mindset en ik ben al in staat om mijn negatieve gedachtes om te zetten in positieve gedachtes. Ik voel mij sterker en positiever in mijn vel en dat straal ik uit, naar mijzelf en naar mijn omgeving. Ik sta meer stil bij alles waar ik dankbaar voor ben in mijn leven en ik probeer steeds iets liever voor mijzelf te zijn, van mijzelf te houden en in mijzelf te geloven.”

milou borren

Milou Borren


“Voordat ik aan het YTTS programma begon liep ik vaak een spiegel snel voorbij en hield ik mij vaak in qua gedrag omdat ik mij zelf had aangeleerd dat het niet mocht. Tijdens de 1-op-1 sessies met Mel en de opdrachten die we hebben gemaakt, kwam ik er achter dat ik veel vanuit het verleden mee had genomen naar de toekomst en dit een negatieve sfeer had gegeven.

Samen met Mel heb ik het een positieve sfeer kunnen geven. Ik kan weer tegen mezelf zeggen dat ik het waard ben en dat ik er mag zijn. Ik durf weer in de spiegel te kijken en te zeggen dat ik het waard ben. Ik ben Mel super dankbaar voor wat ik in de afgelopen tijd heb mogen leren en de ontwikkelmogelijkheden die ik heb gekregen.”

Anne 


“Het Your Time To Shine programma heeft me zo ontzettend veel duidelijkheid gebracht door met Mel te sparren over mijn manier van denken, handelen en gedachten te onderzoeken. Ik ben achter dingen gekomen die ik los mag laten, waarvan ik ook echt voel dat het mag. Mel begeleidde me hierin door passende onderzoekende vragen te stellen, zodat je net dat stapje verder denkt dan datgene wat je al weet of zelf bedenkt. Ze past zich aan naar jouw wensen tijdens een coachsessie en ook als ik van tevoren dacht dat er weinig uit me zou komen, wist Mel me nog verder te laten ontwikkelen. Ik ben ontzettend dankbaar voor deze mooie kans en dit waardevolle coachtraject. Ik raad het iedereen aan die klaar is voor zichzelf te kiezen en zichzelf te ontwikkelen. Jij bent het ook waard!”

Lotte 


“Mel laat op een heel plezierige manier zien welke keuzes goed en minder goed voor mij zijn. Daarnaast past ze haar manier van feedback constant aan, zodat het mij prikkelt om over dingen na te denken, mijn gedrag te reflecteren en dit mee te nemen in mijn traject. Ze is open, luistert goed en durft (voor mij) lastige vragen te stellen zonder te oordelen. Zowel online als offline! Gaat dit voor mij werken, kan ik me committen? Durf ik mezelf bloot te geven en mijn muur af te breken? Mijn traject heeft mij opgeleverd dat ik veel bewuster ben van mijn keuzes, ik veel meer rust in mijn hoofd en lichaam heb en dat ik weet dat als ik iets wil, ik er voor kan gaan en doelen kan behalen.”

pp

Lizzy Koole


Ik heb de Boost je Zelfbeeld challenge ervaren als een heel mooi begin naar een positief zelfbeeld. En niet alleen dat, het is überhaupt een hele goede stap om te leren ‘om te denken’ over álles in het leven. Het er alleen al bewust mee bezig zijn is een hele stap in dit proces. Veel van de voorbeelden die Mel gaf waren ontzettend herkenbaar en dat is zó leuk, maar ook zó confronterend soms. En juist dat is denk ik waar de hele challenge om draait! Ik ga hier in de toekomst zeker mee verder, me er nog verder in verdiepen. Waar ik van tevoren dacht dat ‘dit soort dingen’  altijd erg ‘zweverig’ zijn, en hier wat sceptisch tegenover stond, ben ik daar nu helemaal op teruggekomen. Het was alles behalve zweverig!

Mel is ook heerlijk om naar te luisteren en is ontzettend betrokken. Ze is super laagdrempelig te bereiken, staat overal voor open en heeft echt enorm haar best gedaan ons het gevoel te geven in een veilige omgeving te zijn, waarbij iedereen zich open kon stellen. Er was ruimte voor vragen, het delen van ervaringen en feedback.

Kortom, ik kan iedereen aanraden hier eens mee aan de slag te gaan!”

Melanie Dreef


Ik heb de challenge als heel positief ervaren. Ik had zelf al aangegeven dat ik niet een heel negatief zelfbeeld heb, maar de cursus van 4 dagen helpt je dan alsnog veel. Daarnaast ben ik ook best enthousiast van het onderwerp geworden en naast het werken aan mezelf ook het gevoel heb dat ik de theorie erachter als erg interessant ervaar. Vooral de opdrachten zijn van meerwaarde waar je echt even stilstaat bij jezelf en met de feedback die je daarbij geeft je meer over jezelf te weten komt.

Ik ben wijzer geworden en ken mezelf ook beter!”

Jeroen

Ben jij na het lezen van de referenties enthousiast geworden? En ben je benieuwd of coaching iets voor jou zou zijn?

Neem dan via het formulier hieronder contact met mij op. Van 1 maart tot en met 1 mei ben ik met zwangerschapsverlof. In deze periode zullen er geen 1-op-1 coaching trajecten starten. Na 1 mei is er weer plek. 

Als je contact met mij opneemt zal ik zeker de tijd nemen om op je te reageren. Wie weet is er een online training die bij je past of kan ik je doorverwijzen naar één van mijn collega’s. 

Hoe dan ook, ik ben er voor je! 

Laat hier jouw gegevens achter

Scroll naar top