COACHING

QUOTE

Overzicht online trainingen

Wat als je merkt dat een avond series kijken of een avond vroeg naar bed niet meer genoeg helpt om op te laden of terug in balans te komen?
Wat als je weet dat je meer zou willen leren over ontspanning, maar jij niet weet wat er bij jou past of waar jij zou moeten beginnen?

Een pilotversie waarin je zelf aan de slag gaat met het onderzoeken van wat werkt voor jou op het gebied van ontspanning, fun en voldoening.
Een training van 10 weken die bestaat uit een combinatie van oefingen en opdrachten op het gebied van mindset en persoonlijke ontwikkeling én veel verschillende meditaties en andere ontspanningsoefeningen. Elk thema bevat ten minste één yoga nidra sessie, ookwel bekend als transformerende slaapyoga!

Een gouden combi als je het ons vraagt!

Je gaat bewust aan de slag met jouw gedachten en gedrag en tegelijkertijd integreer je alle nieuwe inzichten en ontwikkelingen in jouw systeem met o. a. de yoga nidra sessies.

In afwachting van nieuwe startdatum.

Ben je klaar voor verandering en wil je leren hoe je in 3 stappen meer zelfvertrouwen en een positief zelfbeeld kunt creëren? Meld je dan hier aan voor de boost je zelfbeeld training.

Scroll naar top