Groepsprogramma

Ontspannen jezelf zijn

Start op 7 maart

Jij bent in staat om voor anderen door het vuur te gaan

Je bent lief en zorgzaam. Daar staat tegenover dat jij je ook heel druk kunt maken over de mening van een ander. Hoe zien ze jou? Wat is hun mening, hun gevoelens en hoe kom jij over op de ander? En zet je jezelf niet teveel in de spotlight? Zorgen gaat jou goed af, maar zelf heb je helemaal geen zin om anderen op te zadelen met jouw ‘problemen’.

Je vindt het belangrijk om onafhankelijk te zijn. Hard werken en succesvol worden. Tegelijkertijd ben je bang dat als je zo doorgaat, jij jezelf misschien wel een keer voorbij loopt. Dat je in een zware en moeilijke periode terecht kan komen.

Je vindt het moeilijk om hulp te vragen en te ontvangen van anderen. Je zou dit niet zo snel doen zonder dat jij ook nuttig kan zijn voor de ander.

Het liefst weet jij precies wat er komen gaat. Het gevoel van controle over je leven. Tegelijkertijd word je gek als je denkt aan de toekomst en de dingen waar jij geen controle over hebt. Kun je ooit een huis kopen? Komt die fantastische baan ooit nog? Zou het je wel lukken om voor jezelf te kunnen zorgen en financieel uit te komen? Wat als het allemaal niet lukt?

Je weet best goed hoe jij voor jezelf moet zorgen. Toch negeer je vaak net iets te lang de signalen van je lichaam zoals gespannen spieren, vermoeidheid, niet lekker slapen, een slechte huid en hoofdpijn. Klachten waarmee je lichaam je probeert te vertellen dat jij niet optimaal in balans bent en stress ervaart.

Het voelt nu alsof je vooral vanuit je hoofd leeft en de dagen als een soort sneltrein voorbij razen. Je doet wel leuke dingen, maar het voelt niet alsof je alles uit het leven haalt. Dit kan het toch niet zijn?

QUOTE

“If you want to fly, give up everything that weighs you down”

Hoe lekker zou het zijn als jij …

Naar een plek toe kon gaan waar alles even helemaal oké zou zijn? Je voeten in het zand, de wind door je haren, geen zeurende mensen in de buurt. Alleen even jij en de rust om je heen?

Weer oprecht blij en enthousiast zou zijn? Glimlachen zonder reden en kunnen genieten van de kleine dingen om je heen? Dat je lekker je eigen ding hebt en elke dag iets doet waar je echt happy van wordt? Doen waar je zin in hebt!

Je eigen leven leeft en daarbij geen verantwoording aan anderen hoeft af te leggen of je schuldig voelt over de keuzes die je maakt?

Kunt leven vanuit balans en ontspanning zonder alsmaar een gejaagd en gehaast gevoel te hebben. Een leven waarin je kunt genieten zonder het gevoel te hebben dat je geleefd wordt.

Helder hebt welke dingen je allemaal moet van jezelf en in hoeverre dit aansluit bij wat je echt belangrijk vindt in je leven? Zodat jij kunt gaan leven vanuit je hart in plaats vanuit je hoofd. Zonder vage klachten!

Want echt …
Hoe lekker zou het zijn als jij terug kunt gaan naar de basis? De kans krijgt voor een nieuwe frisse start? Precies weten wat je wilt en naar jezelf kunt luisteren?

Na het Ontspannen Jezelf Zijn programma

✓ Ben jij je bewust van welke invloed je verleden op het heden heeft en weet jij wanneer je actie onderneemt vanuit angst of juist vanuit vertrouwen

✓ Hoef je geen slachtoffer meer te zijn van jouw gedachten en weet jij hoe je met je emoties om kunt gaan

Luister je naar jouw lichaam en kun je haar geven wat ze echt nodig heeft

✓ Weet jij weer wat je kan doen om die passie en happy vibes door je lijf te voelen stromen

✓ Ervaar je innerlijke rust en een fijne energie doordat je weet hoe je echt kunt ontspannen en hoe jij altijd weer terug in balans kunt komen

Maak je bewuste keuzes die passen bij de persoon die jij wilt zijn. Vanuit je eigen behoeftes en zonder schuldgevoel naar de mensen om je heen

✓ Heb je gegarandeerd een enorme transformatie ondergaan, voel je volop vertrouwen en vooral heel veel nieuwsgierigheid in wat je allemaal nog meer mag ontdekken over jezelf

Je bent eindelijk ontspannen jezelf!

QUOTE

“Where you are a year from now is a reflection of the choices you choose to make right now”

Wat houdt het programma in?

Het doel van het ontspannen jezelf zijn programma is om jou weer in balans te krijgen. Balans tussen inspanning/ontspanning en moeten/willen. Wij helpen je om te groeien naar de persoon die je het allerliefste zou willen zijn, zonder je druk te maken om wat anderen daarvan vinden waardoor jij ontspannen door het leven kunt gaan.

Het programma duurt 3 maanden en start op 7 maart. Wanneer jij je aangemeld hebt ontvang je per mail een bevestiging.

Daarna ontvang je een lange mail (dan weet je het alvast) met daarin alle informatie die je nodig hebt om te kunnen starten.

Je doorloopt het programma samen met 7 andere vrouwen. Het is een groepsprogramma waarin je elkaar in gezamenlijke Q&A’s en live Yoga Nidra sessies tegenkomt, maar de oefeningen vanuit de 6 modules maak jij individueel.

Nu hoor ik je denken ‘Waarom zou ik mijn shit met 7 anderen willen delen?!’.

Omdat het werkt! Wij hebben zelf ervaren dat het met alleen een individuele online training heel hard werken is. Het vergt heel veel discipline om jezelf tot zoiets te zetten zonder stok achter de deur.

Een groepsprogramma zorgt voor een gevoel dat je er niet alleen voor staat en dat je mensen hebt die je begrijpen. Vrouwen die zich herkennen in jouw verhaal en op wie je terug kunt vallen. Je deelt je ervaringen met elkaar waardoor je van elkaar leert. Dit zorgt voor verbinding en wie weet wel nieuwe vriendschap. Net zoals dat wij (Mel & Wiets) elkaar hebben leren kennen door een groepsprogramma!

En hé, 10 cheerleaders krijgen meer voor elkaar dan geen toch?!

Er zijn dus 6 modules. Per module ontvang je alle bijhorende informatie via de mail en het bijbehorende werkboek. Je ontvangt oefeningen die bewustwording creëren, je aan het denken zetten en waarbij je aan de bak moet. Maar ook ontspanningsoefeningen en op maat gemaakte Yoga Nidra sessies om alles te kunnen integreren.

Je houdt onbeperkt toegang tot alle informatie, de werkboeken en de meditatie sessies.

Elke module heeft zijn eigen thema. De thema’s zijn:
1) Hoe gaat het nu echt met je?
2) Herken jij de signalen?
3)  Emoties, wat komen ze je vertellen?
4) Je bent je gedachten niet
5) Jouw meest gelukkige zelf
6) Jouw droomleven

Maaaaar we zijn nog niet klaar! Want naast dat jij zelf aan de slag gaat, krijg je er 6 gezamenlijke en 3 individuele sessies bij. Plus 6 gezamenlijke ontspanningssessies.

QUOTE

“Fall in love with the process of becoming the very best version of yourself”

Wat zit er allemaal in het programma?

✓ Een online kick-off sessie van 1,5 uur uur waarin we gaan deep diven in waar jij nu staat en waar jij na deze 3 maanden hoopt te zijn. We pluizen alles uit en maken een focus plan voor jou.

 2 1-op-1 coachsessies van 1,5 uur, waarin we bespreken hoe het tot nu toe gaat, waar je tegenaan loopt en waar jij je op mag gaan focussen. We zijn in deze momenten een luisterend oor, spiegel en een veilige haven voor jou.

✓ 
Je mag ons altijd mailen en appen. Er is een gezamenlijke groepsapp om elkaar te kunnen blijven supporten en je verhaal te delen als je hier behoefte aan hebt. Maak hier zeker gebruik van! Als er bij jou een vraag speelt of je maakt je ergens zorgen over dan is de kans groot dat jij niet alleen bent. Er zijn vast meer in de groep die ermee spelen. Help elkaar. Wij zitten ook in de groepsapp en lezen en reageren mee. Een mooie manier om in contact en verbinding te blijven met elkaar.

✓ 
1 live dag met alle vrouwen (max 8). Hierover volgt gedurende het programma meer info. Het zal in ieder geval zijn met lunch en heel veel verbinding en plezier!

✓ 
6 online Q&A’s waarin je al je vragen mag en kan stellen. Er is 1 Q&A per thema dus daar zullen de onderwerpen op toegespitst zijn

✓ 
6 live online Yoga Nidra healing sessies

✓ Toegang tot alle 6 modules en alles wat daarbij extra aangeboden wordt. Je houdt hier onbeperkt toegang tot zodat je altijd weer een keer terug kunt kijken.

✓ 1 gezamenlijke kick-off van 1,5 uur

1 gezamenlijke afsluitende sessie van 1,5 uur

De investering voor het Ontspannen jezelf zijn Programma is op dit moment drie keer het bedrag 259,- inclusief BTW, verdeeld over 3 maanden. Je mag natuurlijk ook het totale bedrag van 777,- inclusief BTW in één keer betalen. De prijs is inclusief de live dag.

Wie zijn wij en waarom doen we dit?

img

Wietske
Er is een vraag die mij al jarenlang interesseert, namelijk: wat heb ik nodig om mij goed te voelen? Hoe kan ik de meest fitte, gezonde en vrolijke versie van mijzelf zijn? Deze vraag stelde ik mijzelf vaak omdat gezondheid belangrijk voor mij was, maar ook omdat ik veel last had van vage klachten zoals buikpijn en vermoeidheid. Onderzoeken in het ziekenhuis leverden weinig op en er was volgens die cijfers helemaal niets mis met mij! Toch wist ik diep van binnen dat er vast wel iets moest zijn om mij beter te voelen en dat was voor mij een motivatie om van alles te proberen op het gebied van gezondheid. Van experimenteren met voeding tot meditatie, beweging en persoonlijke ontwikkeling. Toen ik vorig jaar in een burn-out belandde realiseerde ik mij dat ik één grote factor niet serieus genoeg had genomen in dit proces, namelijk: stress. 

Stress die werd veroorzaakt door verwachtingen die ik mijzelf had opgelegd, veel niet helpende automatische gedragspatronen en het proberen mee te draaien in een maatschappij waar ‘druk druk’ de norm lijkt te zijn. Inmiddels sta ik veel meer in contact met mijzelf en herken ik de signalen van stress in mijn lichaam en in mijn hoofd. Dit proces van bewustwording heeft mij zoveel rust gebracht, ik weet nu zoveel beter wie ik ben en wat werkt voor mij! Ik zie zoveel jonge mensen om mij heen die ook met veel onrust en stressklachten rondlopen en ik gun iedereen zo’n zoektocht naar wat werkt voor jou! Ik hoop dat ik door mijn ervaringen en tools te delen die ik in de afgelopen jaren heb verzameld, in combinatie met alle kennis en ervaring van Melany, wij een steentje kunnen bijdragen aan jouw ontdekkingsreis naar rust en balans.

Melany
Ik heb lang geleefd voor anderen en in angst om fouten te maken. Ik liep continu met het idee in mijn hoofd dat ik perfect moest zijn. Zowel fysiek als mentaal. Continu was ik bezig met wat anderen van me zouden vinden en ik was alles behalve tevreden met mezelf en mijn lichaam. Eind 2018 kwam het punt waarop ik, na veel omwegen, eindelijk bij de huisarts aangaf dat ik niet meer kon. Ik was op en volledig de connectie met mezelf kwijt.

Ik heb mezelf zo lang niet mooi en goed genoeg gevoeld en daarbij snakte ik naar de bevestiging en goedkeuring van anderen. Ik deed werkelijk niets voor mezelf en uiteindelijk ben ik hier zo ver in doorgegaan dat ik de connectie met mezelf volledig kwijt was. De stempel ‘depressie’ was gedrukt.

Ik ben de connectie met mezelf weer gaan zoeken, terug naar de basis. Ik ben gaan onderzoeken waarom ik zo negatief over mezelf dacht in alle opzichten. Daarnaast heb ik meer rust gepakt, zowel voor mijn lichaam als mijn mind. Ik had alleen geen idee dat ik met netflixen en gewoon chillen niet echt tot rust kwam en het ‘probleem’ alleen maar voor me uitschoof. In deze periode heb ik iets gemist wat mij hierbij ondersteunde. Hierdoor heeft de reis naar ‘ontspannen mezelf zijn’ veel langer geduurd dan had gehoeven, maar heb ik zelf heel veel kennis opgedaan en ontdekt wat wel en niet werkt voor mij.

Samen met de ervaringen en expertise van Wietske hebben we dit gebundeld in deze online training. Zodat wij die ondersteuning voor jou kunnen zijn die wij beide hadden willen hebben!

melany arends coaching

Veelgestelde vragen

Wanneer start het groepsprogramma?
Het groepsprogramma start op 22 november en duurt 3 maanden.

Wat is de investering voor het ‘ontspannen jezelf zijn’ programma?
De investering voor het programma is op dit moment drie keer het bedrag 256,- inclusief BTW, verdeeld over 3 maanden.Je mag natuurlijk ook het totale bedrag van 767,- inclusief BTW in één keer betalen.

Voor wie is dit groepsprogramma?
Voor iedereen die meer ontspanning, rust en voldoening in zijn of haar leven wilt ervaren.

Blijf je toegang houden tot alle modules?
Ja, je hebt onbeperkt toegang tot alles wat je van ons ontvangt. 

En ja, het is de investering waard!

Scroll naar top