Wil jij een concreet en persoonlijk stappenplan om de negatieve gedachten over jezelf, je lichaam en eten los te kunnen laten en daarbij een stabiel gewicht te halen en behouden?

Ben jij dit?

Er is weer een dag voorbij. Je hebt alles weer netjes bijgehouden qua eten en drinken in je calorie tracker en je hebt je ook nog van je beste kant laten zien op werk! Meegepraat met collega’s, de honger weerstaan, to do lijst zo goed als afgewerkt (kan natuurlijk altijd beter) en zelfs langs de snoeppot gelopen zonder er met je handen in te gaan!

Maar dan …
Eenmaal thuis is het eerste wat je doet die te kleine broek uit waarin je de hele dag je buik al aan het inhouden bent. Eindelijk niemand die je ziet…
Het ging zo goed de hele dag, maar nu begint het toch wel te kriebelen. “Zal ik dat laatste stuk chocola gewoon uit de kast pakken? Niemand die me ziet en dan is het maar op”. 

Even twijfel je. “Ga ik dat echt doen? Daarmee is wel m’n hele dag weer verpest”. Dan bedenk je je dat je na het eten nog gaat sporten! Tien minuutjes extra op de crosstrainer dan maar. Zo fijn dat je precies weet wat je moet verbranden om dat stukje chocola te compenseren!

En dan gebeurt het…
De chocola is op. Je hebt er even van genoten, maar al snel komt het duiveltje met de naam ‘schuldgevoel’ op je schouder zitten: “Waarom heb je dit nou gedaan? Zo ga je toch nooit in die broek passen?!”

Negatieve gedachte na gedachte volgt. Over je lichaam, die kwabjes die je voelt, die te brede benen en zwabber kuiten. Om nog maar niet te beginnen over die armen waarmee je echt niet in een t-shirt gaat lopen hoor! “Zie je nou wel? Je kan dit gewoon niet!” Langzaam kwijn je weg in de spiraal van negatieve gedachten en kritiek op jezelf. Met als laatste gedachte: 

“Ik ben gewoon niet goed genoeg zo. Ik ben dik, vies en kan nu net zo goed de rest van het lekkers in huis ook gewoon maar opeten, wat maakt het nog uit? Laat dan sporten ook maar zitten. Ik begin morgen wel opnieuw”

Herken jij jezelf hierin? Druk dan op de oranje knop en boek jouw 1:1 Kickstart Sessie waarin ik jou met een concreet en persoonlijk stappenplan help om deze eeuwige cirkel en strijd te met jezelf en je gewicht te doorbreken.

Wil jij ...

🍫  Niet meer continu bezig zijn met eten, maar wel kunnen eten wat je wilt en wanneer je wilt?

💃  Zelfverzekerd zijn en je goed voelen in je eigen lichaam?

✨  Een stabiel gewicht halen en houden?

🫶  Jezelf goed genoeg voelen?

💆  De mening van anderen naast je neer kunnen leggen?

📝  Een op maat gemaakt en concreet stappenplan ontvangen wat je op je eigen tempo kunt volgen om bovenstaande te bereiken?

Boek dan hieronder jouw kickstart sessie!

QUOTE

- Don't let your mind bully your body -

Na de kickstart Sessie

Heb jij een persoonlijk en op maat gemaakt stappenplan waarmee jij meer ontspanning rondom je gewicht en rondom eten creëert waardoor afvallen makkelijker wordt. Je zult meer ruimte en rust vinden om te doen waar je echt gelukkig van wordt, zodat jij jouw unieke pad kunt gaan bewandelen. Eentje die niets te maken heeft met anderen en zonder restricties rondom eten.

Naast een persoonlijk stappenplan heb jij de tools in huis om te luisteren naar jouw lichaam en de signalen die zij je geeft. Zodat je kunt gaan eten wanneer je honger hebt en niet meer omdat het nou eenmaal moet. Je voelt wanneer je verzadigd bent en kunt stoppen wanneer je wilt. 

En dat niet alleen. Je bent je bewust van je belemmerende gedachten over je lichaamsbeeld, zelfbeeld, voeding en de dingen die je doet die niet helpend voor jou zijn.

Hoe werkt het allemaal?

Jouw Kickstart Sessie duurt 45 minuten en vindt plaats via Zoom. Hiervoor ontvang je van mij vroegtijdig alle gegevens. Samen met een vragenlijst die je voor de sessie invult. In de vragenlijst staan vragen over jouw persoonlijke situatie waarmee ik mij kan voorbereiden op ons gesprek zodat jij er zoveel mogelijk uit kunt halen.

Zoals je hierboven al hebt gelezen ontvang je na de sessie van mij een persoonlijk en op maat gemaakt stappenplan om jouw doel te bereiken.

De investering van jouw Kickstart is €85,- inclusief btw. Boek hem hieronder!

scheveningen

Deze vrouwen gingen je al voor!

review
Kickstart sessie review Krista
Kickstart sessie review Krista

Hi! Ik ben Melany

Als ervaringsdeskundige coach ik ondernemende vrouwen naar een gezonde relatie met zichzelf en hun lichaam. Mijn drijfveer is dat ik zelf op het punt heb gestaan waar jij nu staat. Alleen maar bezig met afvallen, strakker en beter worden omdat je dan
pas goed genoeg bent.

Toen ik hiermee stopte en verder keek dan alleen het cijfertje op de weegschaal, ging op gewicht blijven zonder al te veel moeite, mijn zelfbeeld verbeterde en er kwam meer ruimte voor andere dingen.

Dit gun ik jou ook omdat ik zie dat de dieetcultuur en afvalmentaliteit veel meer kapot maakt dan dat het goed doet.

Na de kickstart weet jij precies hoe je dit voor jou persoonlijk aan kunt gaan pakken!

melany arends
Scroll naar top