Wil jij eens vrijblijvend kennismaken en samen sparren of ik iets voor je kan betekenen om jou te helpen naar een positief zelf- en lichaamsbeeld? Met als fijn extraatje een fijne relatie met eten?

Coaching is niet iets wat je zomaar doet!

Je gaat een traject in samen met iemand die je waarschijnlijk nog nooit gezien of gesproken hebt en dat is best kwetsbaar! Helemaal niet gek dat je eerst af wilt tasten of je elkaar wel fijn vindt en of het klikt. Toch?

Daarom bied ik de mogelijkheid om samen online kennis te maken via Zoom. Tijdens de kennismaking stel ik mezelf uiteraard aan je voor en ben ik benieuwd naar wat jouw verhaal is en waar jij naar op zoek bent. In een coach, maar ook zeker als eindstation. Wat is jouw hulpvraag?

In het gesprek geef ik altijd eerlijk aan of ik jou bij je hulpvraag kan helpen. Zo niet? Dan help ik je met alle liefde om te zoeken naar iemand bij wie je wel terecht zou kunnen. Blijkt dat ik je goed met jouw vraag kan helpen? Dan zullen we samen op zoek gaan naar een op maat en voor jouw unieke situatie geschikte vorm van coaching.

Geen enkel traject is bij mij hetzelfde en dat is wat het zo uniek maakt. Het werkt niet alleen fijner voor ons beiden, maar het levert ook het meeste en beste resultaat op.

Benieuwd of 1:1 coaching iets voor jou is en of we ‘klikken’ samen? Plan hieronder jouw gratis kennismaking in en ik zie je snel!

Wil je al eerder contact met mij opnemen? Dat kan op melany@melanyarends.nl of via mijn instagram.

Liefs,
Melany

P.S. Alvast meer interessante tips lezen? Houd mijn instagram dan in de gaten. Tot snel!

Scroll naar boven