Boost je zelfbeeld

Leer met liefde en positiviteit naar jezelf en je lichaam kijken

Herken jij je in het volgende?

Je hebt je hoofd vol zitten met negatieve oordelen over jezelf en je lichaam. Alsof overal overal een soort donkere filter overheen hangt. Je bent te zwaar. Je kleding zit niet lekker. Het kan echt niet langer zo…

Je wilt heel graag groeien als persoon en positiever in het leven staan. Je denkt alleen dat het niet gaat lukken en ziet overal beren op de weg. Wat als je het niet kan? Wat als je faalt? Wat als mensen je niet meer leuk vinden?

Diep van binnen weet je dat je er mag zijn, maar je voelt dit niet. Je weet wel dat het anders kan, maar het lukt je gewoon niet. Het lijkt soms wel alsof alles je overkomt en je nergens invloed op hebt

Daarnaast ben je enorm bezig met de mening van anderen en laat hier alles van afhangen. Het liefste houdt je iedereen  tevreden. Je wilt er zo graag bij horen!

Je hebt het gevoel en de gedachte dat je er pas mag zijn als je dunner bent of als er iets aan je lichaam zou veranderen. Dan pas zou je goed genoeg zijn en zelfvertrouwen kunnen hebben

Want zeg eens eerlijk? Hoe lekker zou het zijn als jij

Gelooft in jezelf en sterker in je schoenen staat zodat jij vol zelfvertrouwen voor jezelf kunt gaan kiezen?

Je niet meer druk hoeft te maken om de mening en reacties van anderen waardoor je eindelijk je eigen leven kunt gaan leven?

Je de controle hebt over je gedachten, hoe je je voelt en hoe je je gedraagt? Dat je eindelijk dat negatieve stemmetje in je hoofd kunt sussen en de angst om fouten te maken kunt loslaten?

Trots op jezelf kunt zijn en van jezelf kunt gaan houden zoals je bent?

Weet wat je kunt doen om jezelf volledig te accepteren en hoe je overtuigingen en gedachten over jezelf en anderen kunt gaan loslaten?

Jij bent het waard om vanuit liefde naar jezelf en je lichaam te kijken. Dat cijfertje op de weegschaal definieert niet wie jij bent. Je bent zoveel meer!

QUOTE

“If you don't like where you are, MOVE! You're not a tree.”

Aan het einde van deze Instagram cursus:

Ben jij je bewust geworden van jouw (denk) patronen, waardoor jij voelt en ervaart dat jij de controle hebt over je denken, je gevoelens en je gedrag

Voel jij dat je sterker in je schoenen staat en kun je trots zijn op wie je nu bent

Heb jij zacht gezegd schijt aan wat andere mensen denken waardoor je meer energie over hebt om in jezelf te steken om nog zelfverzekerder te worden

Weet jij wat je nodig hebt om je zowel fysiek als mentaal op je best te voelen. Je hebt een eigen gebruiksaanwijzing gecreëerd waar je altijd op terug kunt vallen

Misschien wel het allerbelangrijkste?

Je kunt eindelijk dat cijfertje op de weegschaal loslaten en jezelf gaan zien voor wie je diep van binnen al bent! Je durft weer te dromen en ziet de toekomst positief in.

De investering voor deze Instagram cursus is nu eenmalig €22,- inclusief BTW.

Hoe ziet de Boost je Zelfbeeld cursus eruit?

Zoals je misschien al hebt gelezen liep ik al langer met het idee om de Boost je Zelfbeeld training in een nieuw jasje te steken. Hier is dat jasje dan eindelijk!

Deze versie zie ik als mijn witte canvas waar ik aan het einde van de rit een ‘groter’ idee op heb staan. Jij hebt geluk dat je nu met deze ronde mee doet, want dit keer zal ik zo veel mogelijk delen en uitproberen. Maak er positief gebruik van!

De cursus zal zich afspelen op Instagram en we beginnnen op zaterdag 22 januari. Elke dag zal er een post van mij online komen in de vorm van een les. De ene keer zal deze les een oefening bevatten en de andere keer is het vooral informatie. Onder elke post is er ruimte voor jou om vragen te stellen en om op elkaar te reageren.

Naast de post zal ik meerdere keren live gaan waar jij bij kunt aansluiten. In deze live’s doorlopen we de lessen en is en behandel ik de gestelde vragen. Ik neem ze allemaal op zodat je ze terug kunt kijken als je er niet bij aanwezig kunt zijn.

Wil jij meedoen aan deze cursus? Dan ontvang je na de betaling een mail met daarin de naam van het besloten Instagram account waar alles gaat gebeuren! Hoe dit verder allemaal te werk gaat staat ook in de mail omschreven. 

Je leert onder andere wat een negatief zelfbeeld is en waarom het voor jou nu nog zo moeilijk voelt om deze om te buigen. 

Je leert wat je hiervoor los te laten hebt en daar neem ik je helemaal in mee! Zodat jij na deze maand een meer zelfbewuste en zelfverzekerde vrouw bent. 

De onderstaande onderwerpen komen voorbij:

Helderheid & Bewustzijn (Clarity & Consciousness)

Acceptatie & loslaten (Let go of the heaviness)

Durf te dromen & doen wat jij écht wil (Dare to dream & Determine your path)

De training kost nu eenmalig €22,- inclusief BTW. 

QUOTE

"“Stop being afraid of what could go wrong, and start being excited of what could go right”

Van een onzekere en afhankelijke wannabee, naar een vrouw vol zelfvertrouwen, rust en zelfliefde

Ik ben Melany Arends, ook wel Mel. Ik ben geboren en getogen in Harderwijk, de havenstad van Gelderland. 

In mijn jeugd heb ik het nodige meegemaakt. Van pesterijen tot de scheiding van mijn ouders waardoor ik snel ‘volwassen’ ben geworden. Ik woonde al jong op mezelf en wilde mijn eigen boontjes doppen.

Ik weet nu dat alles wat ik heb meegemaakt mij gemaakt heeft tot de persoon die ik nu ben. Zo ben ik door de pesterijen altijd erg op mezelf geweest waardoor ik nu ook goed in mijn eentje kan zijn en werken. Door de pesterijen, de scheiding van mijn ouders en een flinke bak aan onzekerheid en een negatief zelfbeeld, ben ik op 25 jarige leeftijd in een depressie geraakt. Het klinkt misschien vreemd, maar deze had ik niet willen missen.

Het heeft zoveel deuren voor mij geopend als het gaat om persoonlijke en spirituele groei (yes ik kom er gewoon voor uit, haha), die ik nooit had ervaren als alles altijd maar koek en ei was geweest.

Ik sta nu met een open en positieve blik in het leven en ik hoop dat anderen ook te kunnen leren of ze hier in ieder geval mee te inspireren. Dat met wat je ook hebt meegemaakt, waar je op dit moment doorheen gaat of hoe je je ook voelt, je er mag zijn en altijd de keus hebt om het vanaf nu anders te doen.

Je hebt altijd de vrijheid en de keus om te veranderen. Jij staat aan het roer.

scheveningen

Dit is wat anderen over de cursus zeggen

Veelgestelde vragen

Wanneer start de cursus?
De Boost je Zelfbeeld Instagram cursus start op zaterdag 22 januari. Omdat het de eerste keer is dat ik het in deze vorm doe, laat ik de mogelijkheid om gedurende de gehele maand nog in te kunnen stappen. Wanneer je de betaling hebt gedaan ontvang je per mail een bevestiging met daarin alle informatie die je nodig hebt om te kunnen starten.  

Hoeveel kost de training?
De training kost nu eenmalig €22,- inclusief BTW.

Is deze training wel voor mij?
Negatief zelfbeeld? Altijd bezig met je gewicht en lichaamsbeeld? Vind je jezelf nergens goed genoeg voor? Ben je jezelf continue aan het vergelijken met anderen en twijfelen je over alles? Heb je één of meer herkenningspunten? Dan is de training voor jou.

Heb ik voor altijd toegang?
Ja. Je houdt onbeperkt toegang tot het Instagram account. Handig! Want ik geef deze niet alleen deze keer! Je doet dus steeds mee met de updates. Winnen!

Hoe lang duurt de training?
De Boost je Zelfbeeld Instagram Cursus duurt 30 dagen. Van zaterdag 22 januari tot zaterdag 19 februari. 

Scroll naar top