scheveningen

Je bent ondernemend, actief en wilt alles graag tot in de puntjes geregeld hebben. Niet alleen in je onderneming en thuis, maar ook zeker alles rondom je gewicht, lichaam en eten.

Tijd om die controle los te laten zonder angst om aan te komen en hiermee een stabiel gewicht te bereiken waar je geen moeite voor hoeft te doen, zodat er ruimte is om te doen waar je écht gelukkig van wordt!

Je hebt je eigen onderneming of het kriebelt al heel lang om voor jezelf te beginnen en je passie te volgen. Maar iets houd je tegen om nu écht jouw podium te pakken …

Je plannen en ambities zijn groots. Alleen jij houd je onterecht klein. Je cijfert jezelf weg of doet je stoerder voor dan je diep van binnen bent omdat niemand mag weten en zien hoe jij je diep van binnen voelt. Onzeker. Niet goed genoeg en soms zelfs te dik om te doen wat je wilt doen.

Jij laat jouw waarde afhangen van het cijfertje op de weegschaal en de kledingmaat die volgens jou nog geen maatje ‘ideaalbeeld’ is. Daardoor schat jij jouw waarde die je privé en zakelijk te bieden hebt, ook veel lager in dan het daadwerkelijk is.

Hoe vaak is er niet al tegen jou gezegd dat je veel te veel waarde geeft voor de prijzen die je aan je producten koppelt? En ben je nu niet eens klaar met die klanten die telkens maar aangeven geen geld aan je willen uitgeven maar die wel blijven aankloppen voor advies bij je? Dit geldt overigens niet alleen voor je klanten. Privé ben jij net zo goed het klankbord waar iedereen altijd maar bij terecht kan. 

Je bent alleen maar aan het geven, geven, geven en hebt moeite om in je privé leven de liefde, waardering en erkenning te ontvangen die je zo verdiend.

QUOTE

“You teach people how to treat you”

Zelf weet je heel erg goed dat jij deze wereld iets prachtigs te bieden hebt. Je leeft alleen nog met de diepe overtuiging dat je pas echt stappen mag zetten als je nog x kilo afvalt. Dan pas is alles goed genoeg om te gaan shinen.

Om dit te bereiken stort je je in plaats van op je doelen en dromen op het nastreven van het perfecte lichaam. Ondanks dat je alles al geprobeerd hebt blijf je volhouden. Personal trainers, calorie trackers, diëten, afvalshakes. You name it! Helaas allemaal zonder blijvend succes… 

Jij en je onderneming lijden eronder. Er gaat zoveel tijd zitten in het bijhouden van alles wat je eet, de calorieën tellen, elke dag wegen, zoveel en vaak mogelijk sporten … Voor je het weer is de maand om en heb je wéér geen lekkere omzet gedraaid.

Shit…

Dit gaat je allemaal niet in de koude kleren zitten. En over kleding gesproken! Hoeveel hangt er bij jou in de kast wat je eigenlijk niet meer kunt dragen of waar jij je niet zelfverzekerd in voelt? Je laat het toch maar hangen, voor het geval dat… 

Elke keer dat je die kleding kast opentrekt en die kleding ziet hangen, bekruipt opnieuw dat gevoel van onzekerheid en schaamte jou. Dit wil je niet meer!

Jij bent veel meer dan je lichaam. En diep van binnen weet jij dit zelf ook wel.

Maar als je heel eerlijk bent voelt het zo veilig om in deze bubbel te blijven.

Stoppen met obsessief bezig zijn met je lichaam, de teugels laten vieren en je passie écht volgen, ongeacht hoe je eruit ziet, man… Dat klinkt doodeng! 

Wat als ik je zou vertellen dat je een onderneming kunt draaien (of starten) zonder obsessief met je lichaam, eten en sporten bezig te zijn? 

Dat het mogelijk is om jezelf goed genoeg te voelen en vanuit die gedachte en kracht jouw onderneming te laten groeien. 

Want geloof mij… Dat gaat gebeuren! Net als het kunnen en durven vertrouwen op de signalen die jouw lichaam je geeft. 

De signalen die onder andere jouw hongergevoel regelen om jouw meest ideale lichaamssamenstelling te bereiken. Een stabiel gewicht waar je geen moeite voor hoeft te doen zodat jij zeeën van tijd overhoudt om te gaan knallen met je business! 

QUOTE

"Iemand die naast je staat, prikkelende vragen stelt, je zelf tot inzichten laat komen op een veilige manier"

Wat houdt het Body & Confidence coachtraject precies in?

Het coachtraject duurt 6 maanden met 6 coachsessies van 1,5 uur via Zoom

 Je ontvangt altijd een opname en tussen de sessies door is er ruimte om al je vragen te stellen. Deze beantwoord ik 2 keer per week

Als er echt iets dringends is waar je direct bij geholpen moet worden dan mag je mij altijd mailen

Daarnaast krijg je onbeperkt toegang tot de online leeromgeving met naslagwerk, bakken met inspiratie en concrete en praktische oefeningen waar je direct mee aan de slag kunt 

Je kunt op elk gewenst moment starten met jouw traject

Dit is de eerste keer dat ik het traject in deze setting draai, daarom is het traject nu voor de eerste 3 vrouwen beschikbaar voor een pilotprijs van €900 inclusief btw. Daarna gaat de prijs omhoog naar €1200. 

Betalen in termijnen is mogelijk.

QUOTE

“Ik heb geleerd mijn hoofd en gevoel met elkaar te verbinden, echt heel fijn!"

Wat levert het Body & Confidence traject je op?

Waarom doe ik dit?

Mijn drijfveer is dat ik zelf op het punt heb gestaan waar jij nu staat.

Ik was alleen maar bezig met afvallen, strakker en beter worden omdat ik dan
pas goed genoeg zou zijn.

Toen ik hiermee stopte en verder keek dan alleen het cijfertje op de weegschaal, ging op gewicht blijven zonder al te veel moeite, mijn zelfbeeld verbeterde en er kwam meer ruimte voor andere dingen.

Dit gun ik andere vrouwen ook omdat ik zie
dat de dieetcultuur en afvalmentaliteit veel meer kapot maakt dan dat het goed doet.

Veelgestelde vragen

We gaan voor een blijvende verandering door het probleem bij de oorzaak aan te pakken en geen pleisters te plakken op wonden die nog niet geheeld zijn. Mijn coaching werkt omdat het geen quick fixes zijn die ik je aanbiedt. Ja het duurt misschien iets langer, maar daar krijg je een blijvende verandering voor terug!

Deze coaching is niet geschikt voor jou wanneer je niet open staat voor verandering en het eigenlijk wel prima vindt zoals het nu gaat. Ook kun je beter niet instappen als je wilt dat alles oppervlakkig blijft en je op zoek bent naar een quic fix. Die zit niet in het pakket. 

Dit kan zeker. Het kan heel goed zijn dat er bijvoorbeeld een verhuizing aan zit te komen of dat je zwanger bent. Geen probleem om te starten wanneer jij je volledig kunt committen. Graag zelfs! 

Je moet niets. Jij bepaalt hieveel tijd je erin wilt stoppen. Hoe meer je er mee bezig bent, hoe meer je uit onze coachingsessies kunt halen en hoe meer je eruit kunt halen. Het traject duurt 6 maanden waarin ik er voor je ben. Daarna hou je toegang tot al het materiaal. Dus maak je geen zorgen over of je wel genoeg tijd hebt, mocht er iets tussenkomen. 

Scroll naar top