TRAINING

Boost je zelfbeeld 

In 3 stappen naar meer positiviteit

Ben jij een jonge vrouw die zelfverzekerd overkomt voor de buitenwereld, maar eigenlijk twijfelt aan het beeld van jezelf en je lichaam? Je verlangt naar het kunnen kijken in de spiegel en tevreden zijn met wie en wat je ziet?

Maar heb jij nu het gevoel dat:

Je er pas mag zijn en gelukkig met jezelf zou zijn als er een paar dingen aan je uiterlijk zouden veranderen?

Je niet volledig jezelf mag en kan zijn, waardoor je een masker opzet wanneer je met anderen bent? 

Je niet echt weet wat je wil in je leven en continu twijfelt aan jezelf?

Je heel veel zou willen doen en ontdekken, maar het niet durft omdat je bang bent wat anderen ervan vinden?

Jij je eerst focust op de dingen die je niet mooi vindt aan jezelf en niet goed doet, terwijl je in anderen juist altijd eerst de mooie en positieve dingen ziet?

Volg dan deze 3 uur durende ‘Boost je zelfbeeld training’ waarin ik je stap voor stap meeneem in het creëren van een positief beeld van jezelf en je lichaam, zodat jij vertrouwen hebt in jezelf en meer positief in het leven staat!

Nu voor €34 inclusief 21% BTW.

QUOTE

"Whatever you are not changing, you are choosing"

It's your time to shine!

Je hebt van alles geprobeerd op het gebied van werken aan je mindset, sporten en letten op je voeding om je beter te voelen, maar niets helpt. Je denkt veel na over wat je wil in het leven, maar elke keer loop je vast en gebeurt er niets. Je weet dat het tijd is om het anders aan te pakken.

Je wil blij zijn met hoe je eruit ziet, blij zijn met wie je bent en nieuwe stappen zetten in je leven. Je wilt daar nu echt voor gaan, maar je weet niet waar je moet beginnen.

Met deze vraag heb ik zelf ook gelopen. Te lang. Uiteindelijk besefte ik mij dat ik dit niet alleen hoef te doen en heb ik hulp gezocht bij dit proces. Dit gun ik jou ook! Daarom heb ik de Boost je zelfbeeld training voor jou gemaakt.

Alles begint met je mindset. De bewustwording van je gedachten en je overtuigingen. Als jij negatief in het leven staat, zul je minder positiviteit ontvangen. Denk er maar eens over na. Hoe vaak heb jij al tegen jezelf gezegd “zie je nou wel, alles mislukt” of “Waarom kan het nou nooit een keer goed gaan?”. Wanneer jouw gedachten en overtuigingen over jezelf negatief zijn, wordt het heel erg moeilijk om een positief beeld over jezelf en je omgeving te creëren.

Op het eerste gezicht lijkt het bij anderen altijd makkelijker te gaan, maar niets is minder waar. Bij iedereen, waaronder ikzelf, is de bewustwording van mijn gedachten en overtuigingen een lang proces geweest. Dit is alleen niet altijd zichtbaar voor de buitenwereld. Je loopt er nou eenmaal niet graag mee te koop dat je onzeker bent of negatieve gedachten hebt.

Omdat ik weet hoe moeilijk het kan zijn om dit in je eentje te doen en ik zelf geen idee had waar ik moest beginnen, heb ik deze Boost je zelfbeeld training voor jou gecreëerd. Zodat jij door 3 simpele stappen vol vertrouwen en positief in het leven kunt gaan staan.

melany arends

QUOTE

“What you think, you become. What you feel, you attract. What you imagine, you create”

Hoe ziet de boost je zelfbeeld training eruit?

In drie dagen, startend op 19 oktober, neem ik je elke avond van 19:30 tot 20:30 mee in mijn reis naar een positief zelfbeeld. Door middel van drie online masterclasses laat ik je stap voor stap zien welke stappen ik daarvoor heb gezet en geef ik je concrete tips hoe je dit zelf toe kunt passen in jouw leven.

De online training is in jouw eigen tempo en gewenst tijdstip terug te kijken.

De 3 stappen waar ik je in mee ga nemen zijn:

Helderheid & Bewustzijn (Clarity & Consciousness)

Acceptatie & loslaten (Let go of the heaviness)

Durf te dromen & doen wat jij écht wil (Dare to dream & Determine your path)

QUOTE

"“Stop being afraid of what could go wrong, and start being excited of what could go right”

Referenties

Melanie Dreef

"Geweldige life-changing keuze"

Ik heb de Boost je Zelfbeeld challenge ervaren als een heel mooi begin naar een positief zelfbeeld. En niet alleen dat, het is überhaupt een hele goede stap om te leren ‘om te denken’ over alles in het leven. Veel van de voorbeelden die Mel gaf waren ontzettend herkenbaar en dat is zó leuk, maar ook zó confronterend soms. En juist dat is denk ik waar de hele challenge om draait! Waar ik van tevoren dacht dat ‘dit soort dingen’  altijd erg ‘zweverig’ zijn en hier wat sceptisch tegenover stond, ben ik daar nu helemaal op teruggekomen. Het was alles behalve zweverig!

Mel is ook heerlijk om naar te luisteren en is ontzettend betrokken. Ze is super laagdrempelig te bereiken, staat overal voor open en heeft echt enorm haar best gedaan ons het gevoel te geven in een veilige omgeving te zijn, waarbij iedereen zich open kon stellen. Ik kan iedereen aanraden hier mee aan de slag te gaan!

Anoniem

"Mel is mijn klankbord, vangnet en springplank om op de juiste weg te blijven en mijn doel te behalen"

Ik heb de challenge als heel positief ervaren. Ik had zelf al aangegeven dat ik niet een heel negatief zelfbeeld heb, maar de cursus helpt je dan alsnog veel. Daarnaast ben ik ook best enthousiast van het onderwerp geworden en naast het werken aan mezelf ook het gevoel heb dat ik de theorie erachter als erg interessant ervaar. Vooral de opdrachten zijn van meerwaarde waar je echt even stilstaat bij jezelf en met de feedback die je daarbij geeft je meer over jezelf te weten komt. Ik ben wijzer geworden en ken mezelf ook beter. Het belangrijkste wat ik dan niet zal vergeten is ben de persoon die je wil zijn. Een zeer inspirerende vrouw die met veel enthousiasme en positieve energie de tijd neemt voor andere om het beste uit je naar boven te halen. 

Na de boost je zelfbeeld training:

Laat jij je niet weerhouden om te doen wat jij wil.

Heb jij helder hoe jij een positiever zelfbeeld kan creëren en heb je de handvatten om hiermee aan de slag te gaan.

Kijk jij veel liefdevoller en met tevredenheid naar jezelf in de spiegel.

Ben jij trots op wie je bent en de stappen die je hebt gezet en heb jij helder welke vervolg stappen je kunt gaan maken.

Belangrijker nog: je durft weer te dromen en ziet de toekomst positief in!

De investering voor deze online training is nu €34,- inclusief BTW.

Van een onzekere en afhankelijke wannabee alleskunner naar een vrouw vol zelfvertrouwen, rust en meer zelfliefde

Ik ben Melany Arends, ook wel Mel en als coach is het mijn doel om zoveel mogelijk vrouwen te helpen naar een positief zelfbeeld, zodat ze de vrouw kunnen worden die ze diep van binnen al zijn.

Toen ik drie jaar geleden in een depressie terecht kwam had ik nooit gedacht dat ik nu andere vrouwen zou mogen helpen met waar ik zelf tegenaan gelopen ben. Continu negatieve gedachten over mezelf, mijn lichaam en mijn toekomst. Ik had ook nooit gedacht dat ik er zo onwijs veel energie van zou krijgen en er zelfs mijn baan in loondienst voor opgezegd heb!

Het bieden van hulp en iets kunnen betekenen voor een ander is altijd al heel belangrijk voor mij geweest. Ik geniet er dan ook enorm van dat ik hiervan mijn werk heb kunnen maken.
Doordat ik zelf heb doorgemaakt waar jij doorheen gaat en mij daarnaast nog meer in de gedachten en het gedrag van mensen heb verdiept, kan ik je in deze training helemaal meenemen in de stappen die jij kunt zetten om zelf een positief zelfbeeld te creëren.

Je kunt nu twee dingen doen:

Je kunt voor de makkelijke weg gaan, blijven doen wat je op dit moment doet en er genoegen mee nemen dat dit het is. Er zal weinig of niets veranderen.

Of je kiest ervoor om de moeilijke weg te pakken en je kwetsbaar op te stellen door aan de slag te gaan met hetgeen wat je blokkeert. Er zullen deuren voor je open gaan!

Doe dit voor jezelf.

Scroll naar top