Boost je zelfbeeld Training

Leer met liefde en positiviteit naar jezelf en je lichaam kijken

Herken jij je in het volgende?

Je hebt je hoofd vol zitten met negatieve oordelen over jezelf en je lichaam. Alsof overal overal een soort donkere filter overheen hangt

Je wilt heel graag groeien als persoon en positiever in het leven staan. Je denkt alleen dat het niet gaat lukken en ziet overal beren op de weg. Wat als je het niet kan? Wat als je faalt? Wat als mensen je niet meer leuk vinden?

Diep van binnen weet je dat je er mag zijn, maar je voelt dit niet. Je weet wel dat het anders kan, maar het lukt je gewoon niet. Soms heb je het gevoel dat alles je overkomt en je nergens invloed op hebt

Je bent enorm bezig met de mening van anderen en laat hier alles van afhangen. Je hebt de overtuiging dat je iedereen tevreden moet houden en vooral niemand teleur moet stellen. Je wilt er zo graag bij horen!

Je hebt het gevoel en de gedachten dat je er pas mag zijn als je dunner bent of als er iets aan je lichaam zou veranderen. Dan pas zou je goed genoeg zijn en zelfvertrouwen kunnen hebben

Hoe lekker zou het zijn als jij

Gelooft in jezelf en sterker in je schoenen staat zodat jij vol zelfvertrouwen voor jezelf kunt gaan kiezen?

Je niet meer druk hoeft te maken om de mening en reacties van anderen waardoor je eindelijk je eigen leven kunt gaan leven?

Je controle hebt over je gedachten, hoe je voelt en hoe je je gedraagt? Dat je eindelijk dat negatieve stemmetje in je hoofd kunt sussen en de angst om fouten te maken kunt loslaten?

Trots op jezelf kunt zijn en van jezelf kunt gaan houden zoals je bent?

Weet wat je kunt doen om jezelf volledig te accepteren en hoe je overtuigingen en gedachten over jezelf en anderen kunt onderzoeken zodat je ze kunt loslaten?

Jij bent het waard om vanuit liefde naar jezelf en je lichaam te kijken. Dat cijfertje op de weegschaal definieert niet wie jij bent. Je bent zoveel meer!

QUOTE

“If you don't like where you are, MOVE! You're not a tree.”

Aan het einde van deze training:

Ben jij je bewust geworden van jouw (denk) patronen, waardoor jij voelt en ervaart dat jij de controle hebt over je denken, je gevoelens en je gedrag

Voel jij dat je sterker in je schoenen staat en kun je trots zijn op wie je nu bent

Heb jij zacht gezegd schijt aan wat andere mensen denken waardoor je meer energie over hebt om in jezelf te steken om nog zelfverzekerder te worden

Weet jij wat je nodig hebt om je zowel fysiek als mentaal op je best te voelen. Je hebt een eigen gebruiksaanwijzing gecreëerd waar je altijd op terug kunt vallen

Maar het allerbelangrijkste! je durft weer te dromen en ziet de toekomst positief in!

De investering voor deze online training is nu €47,- inclusief BTW.

Hoe ziet de Boost je Zelfbeeld training eruit?

De Boost je Zelfbeeld training duurt 3 dagen. Wanneer jij je aangemeld hebt ontvang je per mail een bevestiging. Daarna ontvang je 3 dagen lang elke ochtend om 10:00 een mail met daarin de masterclass samen met het bijbehorende werkboek van die dag. De masterclasses duren ongeveer 60 minuten. 

In de werkboeken vind je de oefeningen terug die in de masterclasses voorbij komen. Het zijn oefeningen die bewustwording creëren en je aan het denken zetten. Je kunt ze daarnaast praktisch toepassen op de momenten waarop je ze nodig hebt.

De masterclasses zijn in jouw eigen tempo en op elk gewenst tijdstip terug te kijken.

Je houdt onbeperkt toegang tot de masterclasses en de werkboeken.

Elke dag heeft een eigen thema. De 3 thema’s zijn:

Helderheid & Bewustzijn (Clarity & Consciousness)

Acceptatie & loslaten (Let go of the heaviness)

Durf te dromen & doen wat jij écht wil (Dare to dream & Determine your path)

De training kost €47,- inclusief BTW. 

QUOTE

"“Stop being afraid of what could go wrong, and start being excited of what could go right”

Van een onzekere en afhankelijke wannabee, naar een vrouw vol zelfvertrouwen, rust en zelfliefde

Ik ben Melany Arends, ook wel Mel. Ik ben geboren en getogen in Harderwijk, de havenstad van Gelderland. 

In mijn jeugd heb ik het nodige meegemaakt. Van pesterijen tot de scheiding van mijn ouders waardoor ik snel ‘volwassen’ ben geworden. Ik woonde al jong op mezelf en wilde mijn eigen boontjes doppen.

Ik weet nu dat alles wat ik heb meegemaakt mij gemaakt heeft tot de persoon die ik nu ben. Zo ben ik door de pesterijen altijd erg op mezelf geweest waardoor ik nu ook goed in mijn eentje kan zijn en werken. Door de pesterijen, de scheiding van mijn ouders en een flinke bak aan onzekerheid en een negatief zelfbeeld, ben ik op 25 jarige leeftijd in een depressie geraakt. Het klinkt misschien vreemd, maar deze had ik niet willen missen.

Het heeft zoveel deuren voor mij geopend als het gaat om persoonlijke en spirituele groei (yes ik kom er gewoon voor uit, haha), die ik nooit had ervaren als alles altijd maar koek en ei was geweest.

Ik sta nu met een open en positieve blik in het leven en ik hoop dat anderen ook te kunnen leren of ze hier in ieder geval mee te inspireren. Dat met wat je ook hebt meegemaakt, waar je op dit moment doorheen gaat of hoe je je ook voelt, je er mag zijn en altijd de keus hebt om het vanaf nu anders te doen.

Je hebt altijd de vrijheid en de keus om te veranderen. Jij staat aan het roer.

scheveningen

Dit is wat anderen over de training zeggen

review template melany milou bjz
review template melany iris bjz
review template melany jeroen bjz
review template melany aniek bjz

Veelgestelde vragen

Wanneer start de training?
Wanneer jij je aangemeld hebt ontvang je per mail een bevestiging. Daarna ontvang je 3 dagen lang elke ochtend om 10:00 een mail met daarin de masterclass samen met het bijbehorende werkboek van die dag.

Hoeveel kost de training?
De training kost €47,- inclusief BTW.

Is deze training wel voor mij?
Negatief zelfbeeld? Altijd bezig met je gewicht en lichaamsbeeld? Vind je jezelf nergens goed genoeg voor? Ben je jezelf continue aan het vergelijken met anderen en twijfelen je over alles? Heb je één of meer herkenningspunten? Dan is de training voor jou.

Heb ik voor altijd toegang?
Ja. Je houdt onbeperkt toegang tot de masterclasses en de werkboeken.

Hoe lang duurt de training?
De Boost je Zelfbeeld training duurt 3 dagen. De masterclasses duren ongeveer 60 minuten. De masterclasses zijn in jouw eigen tempo en op elk gewenst tijdstip terug te kijken.

Scroll naar top