scheveningen

Weet jij stiekem wel dat een mooier of strakker lichaam niet de oplossing is voor hoe jij je voelt? En wil jij eindelijk tevreden zijn met wie je bent en hoe je eruit ziet zonder je druk te maken om de mening van anderen? Maar zie je door de bomen het bos niet meer en heb je geen idee hoe je dit voor elkaar moet krijgen?

Dan is dit jouw uitweg.

Ik bied je een veilige haven waarin jij kunt groeien naar de vrouw die je diep van binnen al bent. 

Ik ben je vangnet, je spiegel en je allergrootste supporter.

1-op-1 coaching

Jezelf volledig accepteren zoals je bent en eindelijk jezelf durven zijn

Dat klinkt lekker he? Maar waarom lukt het dan nog niet om je zo zelfverzekerd te voelen?

Ik weet er alles van. Wanneer ik mezelf ergens voor moest stellen ging dat nog niet niet met “Hallo, ik ben Melany en ik ben onzeker”.

Het lukt je nog niet om jezelf volledig te accepteren en jezelf te zijn omdat je de mening van anderen belangrijker vindt dan jouw eigen gevoel. Maar ook omdat je er van overtuigd bent dat anderen er altijd mooier uit zien en alles beter voor elkaar hebben. Als jij dit ook hebt, dan pas mag je gelukkig zijn met jezelf.

Je hebt jezelf al zo lang niet mooi en goed genoeg gevoeld en daarnaast snak je naar de bevestiging en goedkeuring van anderen. Je doet werkelijk niets voor mezelf en als je heel eerlijk bent ben je hier zo ver in doorgegaan dat je de connectie met jezelf volledig kwijt bent.

In plaats van jezelf op de eerste plek te zetten, kies je de nummer één bovenaan de best bekeken Netflix series en pak je er als het even kan een pak koekjes bij. Die hebben in ieder geval geen mening en zo hoef je even niets te voelen.

En het ergste? Je weet dat je dit doet! Maar je kunt er op de een of andere manier niet mee stoppen. Je bent je hier allemaal bewust van maar om hulp vragen voelt zo zwak! Je moet hier toch gewoon zelf uit kunnen komen? 

Ik dacht ook dat ik er met zelfhulpboeken en een paar interessante Instagram accounts wel bovenop zou komen. Met liefde stuur ik ze aan je door als je dat wilt, maar ik weet ondertussen dat dit niet de oplossing is.

QUOTE

"We cannot solve our problems with the same thinking we used to create them"

Je voelt aan alles dat je er klaar voor bent om ...

♥ De goedkeuring van een ander niet meer nodig te hebben en te ervaren hoe het is dat alles wat je nodig hebt al in je zit.

♥ Met zelfvertrouwen stappen te zetten in de richting die je op wilt en te leren welke woorden je tegen jezelf kunt zeggen om dit zelfvertrouwen vast te houden.

♥ Te geloven in je eigen kunnen en in het diepe durft te springen omdat je weet dat het goed komt en je sterk genoeg bent.

Je verlangt ernaar om niet meer te vluchten in eten of je telefoon om maar niet te hoeven denken en voelen. Je wilt nu eindelijk een positieve kijk op het leven en blij zijn met jezelf en wie je bent. Niet meer continu bezig zijn met je lichaam, je gewicht en of je wel goed genoeg bent. 

Aan het einde van jouw ontwikkelingsreis

Kijk je met een opgeheven hoofd en met trots in de spiegel en ben je blij met wie en wat je ziet. Je bent trots op jezelf!

Zie jij eten niet meer als iets waar je in kunt vluchten. Je kunt genieten van iets lekkers wanneer je daar zin in hebt zonder het te laten uitlopen in een eetbui of je schuldig te voelen. Eten is geen strijd meer, het wordt weer leuk!

Ben jij bewust van wat er allemaal mooi is aan jou en je leven. Je bent dankbaar voor wat je hebt en voelt dat de wereld aan je voeten ligt en alles mogelijk is. Je bent in staat om te denken in mogelijkheden in plaats van problemen en hebt geleerd om tussen de beren op de weg te kijken.

En het allerbelangrijkste. Je weet dat je de goedkeuring van een ander niet meer nodig hebt en dat alles wat je wenst al in je zit. Je realiseert je eindelijk dat jij alleen jezelf nog goed te keuren had zoals je bent.

Hoe ziet zo'n ontwikkelingsreis er dan uit?

Mijn eigen coach heeft het volgen van een coachtraject ooit zo mooi en helder omschreven. Namelijk als volgt:

Je mag jouw ontwikkelingsreis zien als een mooie trap met een leuning. De traptreden lijken alleen veel te hoog en zonder de leuning lijkt het bijna onmogelijk om de trap te beklimmen. Tijdens jouw reis ben ik de leuning die jou ondersteunt bij het zetten van de stappen. 

Gedurende mijn eigen reis heb ik iemand gemist die mij hierbij hielp. Iemand waar ik mee kon praten en waar ik mij veilig en gehoord bij voelde. Waar ik de dingen mee kon delen die door mijn hoofd gingen. Maar ook iemand die mij verder hielp als ik er zelf doorheen zat en alleen maar beren op de weg zag.

Om deze hulp heb ik alleen nooit gevraagd. Ik vond dat ik alles zelf moest kunnen. Maar dit kon ik niet. Ik moest mijn ei kwijt en er met iemand over praten. Ik kon alleen de juiste persoon niet vinden.

Ik wil die veilige haven voor jou zijn. Voor jou die nu is  waar ik was. Die zich alleen voelt in de ontdekkingstocht naar wie ze is. De persoon die iemand mist om mee te sparren en die haar helpt om in te zien dat er meer is in het leven dan een perfect lichaam en een goede baan.

Praktisch ziet jouw reis er zo uit

We starten jouw reis samen door middel van een kick-off van anderhalf uur waarin we je huidige situatie en gewenste situatie in kaart brengen.

Deze reis duurt 3 maanden waarbij je verdeeld over deze maanden 6 online coachsessies van anderhalf uur hebt. Tijdens deze sessies luister ik naar je, ben ik je spiegel en geef ik je waar nodig praktische oefeningen mee.

Mijn coaching gaat niet volgens een bepaalde methode, maar geheel intuïtief waarbij de focus ligt op het jou bewust maken van diepgewortelde overtuigingen en patronen.

Tijdens jouw reis ben ik door de weeks via de mail beschikbaar voor jou en alles wat er op dat moment speelt. 

Wat is de investering?

De investering is 627,- inclusief BTW wanneer je in één keer wilt betalen. 

Betalen in termijnen is mogelijk. Stuur mij dan een mailtje naar melany@melanyarends.nl 

QUOTE

"Whatever you're not changing, you're choosing"

Deze vrouwen gingen je voor

milou borren

De keuze voor dit coachingstraject met Mel heeft mijn leven veranderd. De beste keuze die ik ooit heb gemaakt, een keuze voor mijzelf. Mel heeft een fijne, positieve energie en ze straalt rust uit. Ze is in staat om jou bewust te laten worden van jouw huidige mindset en denkpatronen en laat je opeen andere manier denken en ontdekken waar jij gelukkig van wordt en energie van krijgt. Ze heeft mij zoveel nieuwe energie en inzichten gegeven en ik voel dat dit mij nog zoveel moois gaat brengen. Ik ben iedere dag ontzettend dankbaar voor deze persoonlijke ontwikkeling en ik ben blij deze keuze gemaakt te hebben.

Milou

pp

Mel laat op een heel plezierige manier zien welke keuzes goed en minder goed voor mij zijn. Daarnaast past ze haar manier van feedback constant aan, zodat het mij prikkelt om over dingen na te denken, mijn gedrag te reflecteren en dit mee te nemen in mijn traject. Ze is open, luistert goed en durft (voor mij) lastige vragen te stellen zonder te oordelen. Zowel online als offline! Mijn traject heeft mij opgeleverd dat ik veel bewuster ben van mijn keuzes, ik veel meer rust in mijn hoofd en lichaam heb en dat ik weet dat als ik iets wil, ik er voor kan gaan en doelen kan behalen.

Lizzy

Voordat ik aan deze reis begon liep ik vaak een spiegel snel voorbij en hield ik mij vaak in qua gedrag omdat ik mij zelf had aangeleerd dat het niet mocht. Tijdens de 1-op-1 sessies met Mel en de opdrachten die we hebben gemaakt, kwam ik er achter dat ik veel vanuit het verleden mee had genomen naar de toekomst en dit een negatieve sfeer had gegeven. Samen met Mel heb ik het een positieve sfeer kunnen geven. Ik kan weer tegen mezelf zeggen dat ik het waard ben en dat ik er mag zijn. Ik durf weer in de spiegel te kijken en te zeggen dat ik het waard ben. Ik ben Mel super dankbaar voor wat ik in de afgelopen tijd heb mogen leren en de ontwikkelmogelijkheden die ik heb gekregen.

Anne

Het coachtraject heeft me zo ontzettend veel duidelijkheid gebracht door met Mel te sparren over mijn manier van denken, handelen en gedachten te onderzoeken. Ik ben achter dingen gekomen die ik los mag laten, waarvan ik ook echt voel dat het mag. Mel begeleidde me hierin door passende onderzoekende vragen te stellen, zodat je net dat stapje verder denkt dan datgene wat je al weet of zelf bedenkt. Ze past zich aan naar jouw wensen tijdens een coachsessie en ook als ik van tevoren dacht dat er weinig uit me zou komen, wist Mel me nog verder te laten ontwikkelen. Ik ben ontzettend dankbaar voor deze mooie kans en dit waardevolle coachtraject. Ik raad het iedereen aan die klaar is voor zichzelf te kiezen en zichzelf te ontwikkelen. Jij bent het ook waard!

Lotte

Waarom doe ik dit?

Ik ben Melany en ik heb er mijn missie van gemaakt om jonge vrouwen met een verlangen naar een positief zelfbeeld van hun lichaam en zichzelf te helpen om dit waar te maken. Ik maak ze bewust van hun belemmerende overtuigingen, zodat ze die los kunnen laten. Ik inspireer ze met mijn persoonlijke kennis en ervaring en motiveer ze om te voelen wie ze diep van binnen al zijn. Daarbij draait het bij mij om het bieden van een veilige plek, een luisterend oor en het tonen van begrip. Waardoor ze kunnen groeien in vertrouwen in zichzelf en hun lichaam.

Ik heb lang geleefd voor anderen en in angst om fouten te maken. Continu bezig zijn met wat anderen van me vinden en totaal niet tevreden zijn met mezelf en mijn lichaam. Maar ik was er klaar mee en heb er na een depressie voor gekozen om mezelf bij elkaar te rapen en te gaan genieten van het leven!

Omdat ik weet hoe moeilijk het kan zijn om het gevoel te hebben er soms alleen voor te staan en overal het negatieve van in te zien en niet te houden van jezelf, heb ik het Your Time to Shine Programma gecreëerd. Zodat jij dit niet alleen hoeft te doen en iemand hebt die je hoort, je snapt, met je meedenk en je een veilige haven biedt waar je volledig jezelf kan en mag zijn. Om vanuit daar stappen te zetten richtin

Veelgestelde vragen

Kan ik niet met één coachsessie beginnen?
Ja dit kan. Een eenmalige 1-op-1 sessie kost €122,- incl. BTW. Ik raad het je alleen niet aan en benoem het verder niet, omdat je er met één coachsessie niet bent. Vaak is dit de sessie waarin veel dingen omhoog komen waardoor je juist nog meer behoefte hebt aan de volgende sessie. 

Kan de coaching ook offline?
In overleg kan dit zeker! Soms stel ik dit zelf ook voor omdat je elkaar dan nog beter aan kunt voelen. We kiezen dan een locatie uit die voor ons beide fijn en veilig voelt. 

Kan ik in termijnen betalen?
Absoluut. Dit kan in drie termijnen van €215,- incl BTW. Stuur een mail naar melany@melanyarends.nl wanneer je hier gebruik van wilt maken. 

Heb je hierna nog een andere vraag of wil je iets bespreken? Laat het mij dan weten. 

Scroll naar top