COACHING

Het mooiste project waar jij aan mag werken ben je zelf

Ben jij in de bloei van je leven en verlang je naar een positief beeld van jezelf, je lichaam en de toekomst?

Maar je hebt nu het gevoel dat...

Je in een negatieve flow zit, continue tegen dezelfde muren aan blijft lopen en geen idee hebt hoe je hieruit moet komen?

Je niet goed genoeg bent voor al die mooie wensen die je hebt en bang bent om voor jezelf te kiezen, waardoor je kansen laat liggen om het leven te leven wat jij wilt?

Je geen idee hebt wie je bent, wie je wilt zijn en wat je nou eigenlijk écht wilt in je leven?

Je continu gefocust bent op alles wat niet mooi en niet goed is aan jezelf en je niet makkelijk positief over jezelf kunt denken?

Laat mij jou dan helpen door je 1-op-1 te coachen en de vrouw te worden die je diep van binnen al bent.

Wil jij liever eerst kijken of coaching uberhaupt iets voor jou kan zijn? Schrijf je dan via onderstaande knop in voor een GRATIS kennismakingsgesprek.

QUOTE

“If you’re not willing to risk the unusual, you will have to settle for the ordinary”

- Jim Rohn -

It’s Your Time to Shine

Want zeg eens eerlijk? Hoe zou het zijn als…

Je jouw eigen pad hebt gevonden en eindelijk de persoon kunt zijn die jij wilt zijn in plaats van te leven naar de verwachtingen van anderen?

Je eindelijk weet hoe het voelt om écht voor jezelf te kiezen, jezelf op nummer één te zetten en je volledig te beseffen dat je er mag zijn en jouw eigen ruimte mag pakken?

Je weet hoe je jezelf uit een negatieve flow kunt krijgen en je eindelijk vertrouwen en geloof hebt in jezelf waardoor je geen kansen meer laat liggen?

Je oprechte positiviteit en zelfvertrouwen uitstraalt waardoor je aantrekkelijker bent voor jezelf en voor je omgeving, waardoor je nog meer mooie dingen naar je toe trekt?

Na jouw persoonlijke coachtraject

Heb je inzicht in jezelf, je verhaal, je unieke waarde en wat je nodig hebt om te blijven geloven in jezelf!

Heb je een stabiele basis gecreëerd vanuit waar je stappen gaat zetten om te gaan leven naar de nieuwe realiteit die je voor ogen hebt. Je laat je niet meer leiden door angst, maar pakt de kansen die op je pad komen!

Is je gevoel van eigenwaarde met positiviteit gevuld en weet je dat negativiteit een ‘part of life’ is in plaats van ‘a way of life’.

QUOTE

“The biggest adventure you can take is to live the life of your dreams”

- Oprah Winfrey -

Wat kan ik van een persoonlijk coachtraject verwachten?

Je kunt starten wanneer jij dat wil en de coachsessies zullen plaatsvinden op momenten die voor ons beide het beste uitkomen

We starten met een online 1-op-1 kickoff van 1 uur waarin we op zoek gaan naar waar je tegenaan loopt, wat je los zou willen laten en wat je wilt bereiken

We hebben samen vijf keer een coachsessie van 1,5 uur

Bij te boeken coach sessies wanneer je hier behoefte aan hebt en door de weeks de mogelijkheid om mij vragen te stellen of te sparren via de mail

Een persoonlijk coachtraject van vijf sessies van 1,5 uur kost €522,- inclusief BTW

QUOTE

“Het is nooit te laat om te zijn wat je had kunnen zijn”

Deze vrouwen gingen je voor

milou borren

Milou Borren

"Geweldige life-changing keuze"

De keuze voor dit coachingstraject met Mel heeft mijn leven veranderd. De beste keuze die ik ooit heb gemaakt, een keuze voor mijzelf. Ik kan mij geen betere coach voorstellen dan Mel. Mel is een geweldig mens. Ze heeft een fijne, positieve energie en ze straalt rust. Ze is in staat om jou bewust te laten worden van jouw huidige mindset en denkpatronen, jou op een andere manier te laten denken en jou te laten ontdekken waar jij gelukkig van wordt en energie van krijgt. Ze kan fijne tips geven vanuit haar eigen ervaringen en ontwikkeling en ze laat jou inzien dat jij er mag zijn en van jezelf mag houden. Ze heeft mij zoveel nieuwe energie en inzichten gegeven en ik voel dat dit mij nog zoveel moois gaat brengen. Ik ben iedere dag ontzettend dankbaar voor deze persoonlijke ontwikkeling en ik ben blij deze keuze gemaakt te hebben.

Ik had weinig zelfvertrouwen en een laag zelfbeeld voordat ik startte met mijn coachingstraject. Ik had vooral weinig geloof in mijzelf en veel negatieve gedachtes

Ik ben mij mega bewust geworden van mijn (oude) denkpatronen en mindset en ik ben al in staat om mijn negatieve gedachtes om te zetten in positieve gedachtes. Ik voel mij sterker en positiever in mijn vel en dat straal ik uit, naar mijzelf en naar mijn omgeving. Ik sta meer stil bij alles waar ik dankbaar voor ben in mijn leven en ik probeer steeds iets liever voor mijzelf te zijn, van mijzelf te houden en in mijzelf te geloven.

pp

Lizzy Koole

"Mel is mijn klankbord, vangnet en springplank om op de juiste weg te blijven en mijn doel te behalen"

Mel laat op een heel plezierige manier zien welke keuzes goed en minder goed voor mij zijn. Daarnaast past ze haar manier van feedback constant aan, zodat het mij prikkelt om over dingen na te denken, mijn gedrag te reflecteren en dit mee te nemen in mijn traject.

Ze is open, luistert goed en durft (voor mij) lastige vragen te stellen zonder te oordelen. Zowel online als offline!

Mijn traject heeft mij opgeleverd dat ik veel bewuster ben van mijn keuzes, ik veel meer rust in mijn hoofd en lichaam heb en dat ik weet dat als ik iets wil, ik er voor kan gaan en doelen kan behalen.

Waarom doe ik dit?

Ik ben Melany en ik heb er mijn missie van gemaakt om jonge vrouwen met een verlangen naar een positief zelfbeeld van hun lichaam en zichzelf te helpen om dit waar te maken. Ik maak ze bewust van hun belemmerende overtuigingen, zodat ze die los kunnen laten. Ik inspireer ze met mijn persoonlijke kennis en ervaring en motiveer ze om te voelen wie ze diep van binnen al zijn. Daarbij draait het bij mij om het bieden van een veilige plek, een luisterend oor en het tonen van begrip. Waardoor ze kunnen groeien in vertrouwen in zichzelf en hun lichaam.

Ik heb lang geleefd voor anderen en in angst om fouten te maken. Continu bezig zijn met wat anderen van me vinden en totaal niet tevreden zijn met mezelf en mijn lichaam. Maar ik was er klaar mee en heb er na een depressie voor gekozen om mezelf bij elkaar te rapen en te gaan genieten van het leven!

Omdat ik weet hoe moeilijk het kan zijn om het gevoel te hebben er soms alleen voor te staan en overal het negatieve van in te zien en niet te houden van jezelf, heb ik het Your Time to Shine Programma gecreëerd. Zodat jij dit niet alleen hoeft te doen en iemand hebt die je hoort, je snapt, met je meedenk en je een veilige haven biedt waar je volledig jezelf kan en mag zijn. Om vanuit daar stappen te zetten richtin

Veelgestelde vragen

De investering voor jouw persoonlijke coachtraject is eenmalig €522 inclusief BTW. Het mag ook in termijnen betaald worden. Stuur mij dan een mailtje via de contactpagina.

Ja het is de investering waard!

Scroll naar top